Dag 25.

Endelig var dagen kommet da vi skulle sykle de siste meterene fra Bergen til Bømlo. Kvelden I forveien hadde vi bestemt oss for å starte etappen allerede kl 07.00 og hadde i den anledning varslet de nærmeste om vår ankomst som skulle være i 16.00 tiden. Vi hadde tenkt å ta oss god tid, med innslag av mange pauser underveis, og viktigst av alt, vi skulle nyte vår siste Statoilburger på veien. Vi var så spente på hjemkomsten og gledet oss så mye at vi ikke fikk til å sove før kl 04.00. Dette skulle ikke stoppe oss fra en tidlig avgang.. eller jo... Vi klarte å forsove oss til kl 10:45. I panikk hoppet vi opp av senga, pakket det vi hadde igjen av bagasje og spurtet ned til resepsjonen for å sluke en kopp med brennheit kaffe før vi løp ut dørene...

...og tok en siste selfie.

Å finne sykkelveien til Hallhjem skulle vise seg å være enklere sagt enn gjort! Etter 4,5 mil på sykkel og fremdeles ikke fremme ved ferga som går fra Hallhjem til Sandvikvåg tok vi en sjefsavgjørelse om å drite i sykkelveien og heller hoppe ut på E39. Det viste seg å være en god ide, da vi ankom Hallhjem etter få minutter. Når vi hadde tatt ferga over til Sandvikvåg hadde vi bare 3,7 mil igjen og bestemte oss derfor for å peise på.

Det beste skiltet vi hadde sett så langt!

Ca 200 meter fra det flotte skiltet, fikk vi øye på noe som i første omgang kunne se ut som en 17.mai komité, bestående av et 20-talls mennesker med flagg og banner. Det var vår velkomst komité som hadde stilt opp på plassen for å ta oss i mot oss med Champagne, blomster, flagg og jubel. Fullstendig overrumplet av velkomsten var det vanskelig å finne ord.

Selveste ordfører Odd Harald Hovland hadde møtt opp for å ta oss imot.

For en fantastisk velkomst! vi ble rett og slett målløs! Tuuusen hjertelig takk til alle som møtte opp og gjorde dagen til noe helt spesielt!

Etter den overveldende velkomsten på Spissøy, avsluttet vi kvelden med å dra til Linda's mormor som hadde laget en velkomstfest med mye god mat og kaker.

Mormor hadde til og med tatt på seg en T - skjorte med sykkel på, for anledningen.

Takket være alle kjente og kjære kunne ikke dagen blitt bedre! Vi ønsker derfor å gi en stor takk til alle som gjorde dagen så fantastisk!

Hele turen har vært et fantastisk eventyr på tross av lange dager med innslag av punkteringer, kast I akslingen, flueangrep og diverse andre små bagateller. Vi har virkelig storkost oss! sett så mye av Norge og opplevd så mye. Dette kan virkelig ambefales på det sterkeste! Sist men ikke minst har vi møtt så utrolig mange flotte mennesker som har bidratt til at turen ble så bra.

Det er med stor glede vi kan informere om at vi har samlet inn
31669,33 kr til forskning på ME. Vi har besluttet å holde kontoen åpen frem til 20.07.15. Eventuelle bidrag som kommer inn etter at beløpet er overført til forskning gruppen på Haukeland vil selvsagt bli videresendt til Haukeland. Vi vil holde dere oppdattert om status for innsamling. Tusen hjertelig takk til alle som har bidratt! 

Når det skal være sagt, så har vi, siden turen startet, allerede begynt å planlegge neste tur som også skal dedikeres til inntekt for forskning på ME. Når og hvor er usikkert, men dette kommer vi tilbake til. Sykkelfruer to be continued...

3 kommentarer

Karina

08.07.2015 kl.10:45

Gratulere me vel gjennomført sykkeltur! Det har vært arti å følge dokker :) For en hærlig velkomst dokker fikk :)

Monica

08.07.2015 kl.22:24

Har også fulgt dere her på bloggen deres , utrolig flott engasjement og en flott velkomst dere fikk ved mål . Hurra for dere . Vi er mange som er ME syk og det er ingen enkel eller lett sykdom å leve med . Håper man engang får Svar, kunnskap og kur for ME . Takk igjen til dere .

14.07.2015 kl.03:04

Gleder meg til å følge dere på neste tur

Skriv en ny kommentar

Sykkelfruer

Sykkelfruer

0, Tromsø

To livsglade jenter som tar en liten kose-sykkeltur. Vi er litt usikre på våre avstandsberegninger, men Tromsø - Bømlo, er det så langt da? På veien nedover sykler vi også for forskning på ME (Utmattelses syndrom) Les mer om dette på vårt første innlegg! :-) Kontonr: 6580 23 60678

Kategorier

Arkiv

hits