Dag 24.

I dag fikk vi kjempe koselig besøk av Linda's søster, kjæreste og barn som hadde tatt turen til Bergen for å ønske oss velkommen. I dag skulle vi bare nyte en sykkelfridag og se hva Bergen kunne by på.

I sentrum av Bergen kunne gatekunsterene imponere med sine mesterverk. Dessverre sto Linda på feil side da hun tok bildet. Bildet viser i det minste til entusiastiske tilhengere.

En obligatorisk tur til fløyen ble tatt for å få et overblikk over byen.

Vi var så heldige å bli innvitert til Kjell Gunnar Bakkeplass sitt studio, hvor vi fikk snakket litt om bakgrunn for turen samt litt om innsamlingen til forskning på ME.
Intervjuet kan dere høre på radio puddefjord's nettside innen de neste dagene.
Tusen takk til Kjell for et hyggelig og artig besøk. Vi har storkost oss.

Den siste etappen til Bømlo i morgen skal virkelig nytes, og vi sendte derfor det mest unødvendige av bagasje hjem. BØMLO HER KOMMER VI!!

4 kommentarer

Hans

06.07.2015 kl.07:09

For noen opplevelser dere har hatt,artig se at dere klarte det :-)) Tenkte p dere og p onkel Rolf nr han syklet fra Bergen og opp. Dere har vrt kanonflinke :-) Gratulerer fra onkel Hans :-)

Torill

06.07.2015 kl.08:51

Hurra for dke, flinke, spreke dame:D Gleda oss i hel til dke kjem heim i dag:)

liv mandia

06.07.2015 kl.16:51

De er s utruligt flinke. Velkommen heim til Bmlo.

Line Therese Hekland

07.07.2015 kl.15:34

Kjempebra jobbet damer! Dere er dyktige. Hper dere sitter igjen med mange gode minner ❤ Hilsen Line (med bobilen) 😊

Skriv en ny kommentar

Sykkelfruer

Sykkelfruer

0, Troms

To livsglade jenter som tar en liten kose-sykkeltur. Vi er litt usikre p vre avstandsberegninger, men Troms - Bmlo, er det s langt da? P veien nedover sykler vi ogs for forskning p ME (Utmattelses syndrom) Les mer om dette p vrt frste innlegg! :-) Kontonr: 6580 23 60678

Kategorier

Arkiv

hits