Dag 24.

I dag fikk vi kjempe koselig besøk av Linda's søster, kjæreste og barn som hadde tatt turen til Bergen for å ønske oss velkommen. I dag skulle vi bare nyte en sykkelfridag og se hva Bergen kunne by på.

I sentrum av Bergen kunne gatekunsterene imponere med sine mesterverk. Dessverre sto Linda på feil side da hun tok bildet. Bildet viser i det minste til entusiastiske tilhengere.

En obligatorisk tur til fløyen ble tatt for å få et overblikk over byen.

Vi var så heldige å bli innvitert til Kjell Gunnar Bakkeplass sitt studio, hvor vi fikk snakket litt om bakgrunn for turen samt litt om innsamlingen til forskning på ME.
Intervjuet kan dere høre på radio puddefjord's nettside innen de neste dagene.
Tusen takk til Kjell for et hyggelig og artig besøk. Vi har storkost oss.

Den siste etappen til Bømlo i morgen skal virkelig nytes, og vi sendte derfor det mest unødvendige av bagasje hjem. BØMLO HER KOMMER VI!!

4 kommentarer

Hans

06.07.2015 kl.07:09

For noen opplevelser dere har hatt,artig å se at dere klarte det :-)) Tenkte på dere og på onkel Rolf når han syklet fra Bergen og opp. Dere har vært kanonflinke :-) Gratulerer fra onkel Hans :-)

Torill

06.07.2015 kl.08:51

Hurra for dåke, flinke, spreke dame:D Gleda oss i hel til dåke kjem heim i dag:)

liv mandia

06.07.2015 kl.16:51

De er så utruligt flinke. Velkommen heim til Bømlo.

Line Therese Hekland

07.07.2015 kl.15:34

Kjempebra jobbet damer! Dere er dyktige. Håper dere sitter igjen med mange gode minner ❤ Hilsen Line (med bobilen) 😊

Skriv en ny kommentar

Sykkelfruer

Sykkelfruer

0, Tromsø

To livsglade jenter som tar en liten kose-sykkeltur. Vi er litt usikre på våre avstandsberegninger, men Tromsø - Bømlo, er det så langt da? På veien nedover sykler vi også for forskning på ME (Utmattelses syndrom) Les mer om dette på vårt første innlegg! :-) Kontonr: 6580 23 60678

Kategorier

Arkiv

hits