Dag 20.

Status for innsamling: 11.386 kr TUSEN TAKK :D

I dag var vi tidlig oppe for å unngå bemerkelser fra ansatte ved bilforretningen. Kvelden I forveien hadde vi gjort våre antagelser om at bedriften mest sannsynlig ikke åpnet før i 10 tiden.. det stemte ikke. Da vi sto opp og pakket sammen teltet kl 09.30 var de ansatte I full sving med sine arbeidsoppgaver og kundene hadde strømmet til. Vi listet oss rolig bort fra åstedet og fant nærmeste bensinstasjon hvor vi tok en liten kaffepause.

Når vi forlot bensinstasjonen begynte det å bli nok så varmt i luften og solen hadde endelig kommet frem.

Ca 5 km fra Ålesund sentrum.

Da vi kom inn til Ålesund sentrum ble vi positivt overrasket av de fine bygningene i jugendstil.

Vi tok en liten sightseeing runde i sentrum.

Vi kom nesten på tv!

Det ble middag utendørs i det fine været.

Ålesund var helt nydelig! Dessverre var det ikke særlig tilrettelagt for sykelister. Fortauskantene var skyhøye og det var svært mange av dem. mye og tung bagasje på syklene gjore ikke saken bedre, og resulterte I at eiken på Marias sykkel røk...

Rådløs ringte vi til G-MAX på breivika som skulle stenge om en liten halvtime. Fordi vi var 5 km fra butikken begynte vi å få dårlig tid!

På toppen av det hele fant vi ikke frem til butikken. Når vi sto og klødde oss i hodet, kom det en jogger i mot oss, han spurte om vi fant veien, noe vi begge kunne konstatere at vi ikke gjore. Han tilbydde oss å sykle etter han til G-max. Kl 20:05 var vi fremme, og butikken skulle stenge. hverdagsheltene på G-Max tok likevel inn sykkelen og fikset den i en fei.

Vi syklet videre til ferga på Sulesund som skulle ta oss over til Hareid. Når vi satt på ferga ble vi svært trøtte og bestemte oss derfor for å slå leir, nesten umiddelbart etter ankomst og heller ha en effektiv dag i morgen.
Vi ligger derfor litt etter skjema og antar at vi ankommer Florø i morgen.

5 kommentarer

Jorunn

02.07.2015 kl.16:15

No nrmer det seg Bmlo :-) flinke dke er.
Dere er s utrolig flinke! Sprekinger!

Anne hustad

03.07.2015 kl.12:28

S artig at vr snn ble med p bildet fra Gmax😄han pratet veldig mye om dere da han kom hjem den kvelden. Og han leser bloggen hver dag. God tur videre!

Sykkelfruer

03.07.2015 kl.22:36

Anne hustad:
S hyggelig hre! Dere har virkelig en flott og sporty gutt. Det var s koselig at han var der og holdt oss med selskap :-)Hper han fortsetter med syklingen sin. Hils han s masse fra oss! :-)

Sykkelfruer

03.07.2015 kl.23:09

Jorunn:
Tusen takk :) ja n nrmer vi oss ml :)

Skriv en ny kommentar

Sykkelfruer

Sykkelfruer

0, Troms

To livsglade jenter som tar en liten kose-sykkeltur. Vi er litt usikre p vre avstandsberegninger, men Troms - Bmlo, er det s langt da? P veien nedover sykler vi ogs for forskning p ME (Utmattelses syndrom) Les mer om dette p vrt frste innlegg! :-) Kontonr: 6580 23 60678

Kategorier

Arkiv

hits