Dag 18.

Status for innsamling er nå 7686 kr :D tusen takk til alle som bidrar.

Vi kommer til å fortsette å følge veien langs kysten, de påfølgende dagene antar vi å ankomme:
Ålesund: 30.07.15
Måløy: 02.07.15
Førde: 03.07.15
Eivindvik: 04.07.15
Bergen: 05.07.15
Bømlo: 07.07.15

Like før avgang I Kristiansund oppdaget vi at den ene wieren som fører til girsystemet til Maria hadde røket, og det gikk derfor ikke an å gire med den. Vi kontaktet G-sport I Kristiansund som tok den inn til reparasjon. Dagens etappe ble derfor noe utsatt da vi ikke var klare til å dra før i 5-tiden.

Siden vi ønsket å sykle Atlanterhavsveien mot Molde, måtte vi ta buss igjennom den 5.7 km lange undersjøiske atlanterhavstunellen til Averøy. Denne tunellen er forbudt for sykelister, så vi kastet oss derfor på en buss som kunne ta oss gjennom tunellen slik at vi kunne sykle videre.

Atlanterhavsveien også kallet århundrets byggverk, var virkelig en flott vei å sykle på! Utsikten var fantastisk, så vi tok oss derfor god tid til å stoppe opp for å ta bilder av utsikten.

Etter at vi hadde syklet gjennom atlanterhavsveien ble vi stoppet av en bobil,  vi trodde først at det var vår tur til å hjelpe med veibeskrivelse eller at de hadde problemer med bilen. Der tok vi feil. Det hyggelige paret hadde kjent oss igjen som sykkelfruer og ønsket å slå av en prat. Det viste seg at hun også er rammet av sykdommen ME. Det var utrolig motiverende å møte disse flotte menneskene som også kjemper for en normal hverdag uten smerter. Også de kunne fortelle at hun som ME-pasient ikkje blir møtt med forståelse fra det øvrige samfunn, men at de enda ikke har gitt opp håpet om å bli frisk og få forståelse for hvilke plager sykdommen medbringer. De flotte parret var svært gjestfrie og tilbydde oss overnatting I hjemmet deres. Dessverre var vi nødt til å takke nei ettersom vi ikkje hadde oppnådd dagens mål for antall mil på sykkel. Da vi syklet videre hadde vi fått den ekstra boosten vi trengte, og de resterende milene gikk som en lek.
Tusen takk for at dere stoppet. :)

En ulykke var nødt til å skje etter flere dager med skadefri sykling.  Maria hadde en voldsom fart, da hun plutselig kjørte over en frosk som lekte i veien.

Ca 3 mil fra Molde fikk vi nok en opptur. Denne gangen var det kjæresten til Linda som ringte å fortalte at han hadde booket rom til oss på Scandic Sail hotell i Molde. Og gjett om gleden var stor da vi oppdaget at vi fikk egen suite I 14. Etasje i selveste presidentual suite. Med egen balkong, boblebad og en fantastisk seng føler vi oss utrolig bortskjemt.

Etter 8 mil på sykkel var det godt å komme frem til hotellet.

5 kommentarer

Line Therese Hekland

30.06.2015 kl.15:43

Tusen takk for sist. Det var så koselig å møte på dere. Jeg ble så glad og så rørt for jobben dere gjør. God tur videre. Eg heier på dåkkar! ❤ Klem fra Line

Gudmund Stensen

30.06.2015 kl.20:43

Heia til de unge fruer !!! Tar meg ein tur til i nettbanken - synes det er greit å passere enda et rundt tall - et meget godt formål :-)

Fortsatt god tur :-)

Jorunn

30.06.2015 kl.21:34

Hei sykkelfruer!

Kjempekjekt å lese om turen.

Dåke imponerer stort og me ønsker dåke ein god tur vidare.

Skal helse frå Gunnar og.

Sykkelfruer

30.06.2015 kl.23:15

Jorunn:
Tusen takk :D vi har hatt en fantastisk tur til nå, og håper at den siste uka som gjenstår blir like bra :D hels tilbake til onkel Gunnar.

Sykkelfruer

30.06.2015 kl.23:15

Gudmund Stensen:
Tusen takk farfar.:D

Skriv en ny kommentar

Sykkelfruer

Sykkelfruer

0, Tromsø

To livsglade jenter som tar en liten kose-sykkeltur. Vi er litt usikre på våre avstandsberegninger, men Tromsø - Bømlo, er det så langt da? På veien nedover sykler vi også for forskning på ME (Utmattelses syndrom) Les mer om dette på vårt første innlegg! :-) Kontonr: 6580 23 60678

Kategorier

Arkiv

hits