Dag 16

Etter ei god natt med søvn var det på tide å vinke Hadet til Orkanger. Dagens mål var Aure med stopp på Kyrksæterøra som tilsammen skulle utgjøre en etappe på 10 mil.

Å sykle i Orkanger var gøy! Siden sola satte stemningen for sommerhumøret,  var vi ekstra motivert til å sykle de kilometer lange oppoverbakkene med påfølgende nedoverbakker.

På Kyrksæterøra møtte vi på vår klassevennine Aslaug. Her slo vi av en prat og nøt lunsjen fra Kiwi ute i sola.

Aslaug anbefalte oss en koselig kafe som tilfeldigvis heta cafe koselig. Her ble vi sittende i noen timer til vi tok hintet om at de holdt på å stenge. Kl 21 var det på tide å bevege seg videre mot Aure.

På vei mot Aure fant vi ut at denne delen hadde et variabelt dyreliv. Vi så blant annet grevling, hjort, og dådyr.

Mot Aure var det igjen duket for mye stigninger. Etter å ha syklet opp og opp og opp, møtte vi endelig på skiltet som viste at vi nå var på vei inn i et nytt fylke. Møre og Romsdal! 😀

På toppen av fjellet hadde vi utsikt utover Møre og Romsdal på den ene siden og sør-trøndelag på den andre siden. Vi følte en ny milepæl var nådd.

Ned av fjellet var det sykt artig å sykle. Ikke rart de kaller det for mini-trollstigen!  Etter er par mil var vi endelig kommet til Aure og siden vi er fan av flatt terreng ble teltet slått opp på gresset i en skolegård. Heldigvis for oss var det søndag neste dag.

2 kommentarer

Monica

29.06.2015 kl.23:55

Flotte bilder dere deler underveis . Flott at dere gjør dette , mange med ME som lever et svært begrenset liv - hjemmebundet , vil synes at det er spennende å følge med på dere .

Sykkelfruer

30.06.2015 kl.12:11

Monica:
Hei Monica. Så flott at du følger oss på turen sørover og at du liker bildene vi legger ut. Så trist at du er en av mange som er rammet av sykdommen, vi håper denne bloggen kan være med på å skape fokus rundt sykdommen og at bidragene vi får inn kan være til hjelp for forskningen.

Skriv en ny kommentar

Sykkelfruer

Sykkelfruer

0, Tromsø

To livsglade jenter som tar en liten kose-sykkeltur. Vi er litt usikre på våre avstandsberegninger, men Tromsø - Bømlo, er det så langt da? På veien nedover sykler vi også for forskning på ME (Utmattelses syndrom) Les mer om dette på vårt første innlegg! :-) Kontonr: 6580 23 60678

Kategorier

Arkiv

hits