Dag 15

Å komme seg inn til Trondheim på sykkel var enklere sagt enn gjort. Vi brukte ca 6 timer på 3 mil fra Stjørdal for å finne en brukbar vei inn til sentrum. Heldigvis hadde vi opphold hele dagen.

Når vi omsider ankom Trondheim på ettermiddagen, syntes vi virkelig det var på sin plass med en ordentlig middag etter døgn med mye slit i hardt vær. Solbrillene ble derfor brukt for å unngå autografer.

Her ble hamburgeren og lefsene byttet ut med en stor spansk dose med tapas!

.... og såklart litt dessert.

Etter middag var det påtide å bevege seg litt rundt å være turister.

Som turister tok vi et obligatorisk besøk til Nidarosdomen for å sjekke trykket. Denne dagen hadde de ikke åpent for turister til å se kirken innendørs. Men det var ikke dette som skulle stoppe oss!!! Eller jo..... Ble noen nostagiske betraktninger av kirken utvendig i stedet.

Siden hanskene våre var soaking etter turen til Stjørdal og Trondheim, var det like greit å skifte de ut. Ble derfor litt qualitytime med shopping.

Å komme seg ut av sentrum og mot orkanger skulle heller ikke bli lett. Her var det improvisering som gjaldt på et høyt nivå. Etter å ha somlet over en parkeringsplass og løftet sykkelene over et autovern var vi omsider på E39. Her var det egentlig strake veien mot Orkanger med litt input fra de lokale. Etter 5 timer med god veibeskrivelse kom vi oss endelig til Orkanger. Her slo vi opp teltet og sa god natt! Dagens etappe ble derfor på ca 7 mil.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sykkelfruer

Sykkelfruer

0, Troms

To livsglade jenter som tar en liten kose-sykkeltur. Vi er litt usikre p vre avstandsberegninger, men Troms - Bmlo, er det s langt da? P veien nedover sykler vi ogs for forskning p ME (Utmattelses syndrom) Les mer om dette p vrt frste innlegg! :-) Kontonr: 6580 23 60678

Kategorier

Arkiv

hits