Dag 13.

Da vi våknet hadde det sluttet å regne og vi var optimistiske til dagens etappe som skulle gå fra Namsos til Steinkjær (8 mil).

Syklene hadde virkelig fått slappet av på hotell og det var på tide å sjekke ut.

På bildet er der det heldigvis ikke mulig å lukte den friske duften av gjødsling.

Veien mot Steinkjer var preget av flate veier med lite stigning. Bensinstasjonene lå også tett så kaffepausene lot seg ikke vente.

Utsikt over Steinkjær

Da vi spiste kveldsburgeren på 7 eleven i Steinkjer fikk vi øye på noe utenfor som kom susende i full fart. Vi kastet burgerne fra oss og løp etter han for å ta en nærmere titt.
Vi vurderte å bytte syklene mot denne stilige saken.

video:video

Siden det ser litt kokko ut å slå opp telt midt i en by, syklet vi derfor et lite stykke til for å finne den ultimate teltplassen.

Ca 1 mil utenfor Steinkjer dukket den  tilfeldigvis opp langs E6. Underlaget var overraskende flatt og det var til og med satt opp benker hvor vi kunne nyte morgen kaffen i strålende sol neste dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sykkelfruer

Sykkelfruer

0, Tromsø

To livsglade jenter som tar en liten kose-sykkeltur. Vi er litt usikre på våre avstandsberegninger, men Tromsø - Bømlo, er det så langt da? På veien nedover sykler vi også for forskning på ME (Utmattelses syndrom) Les mer om dette på vårt første innlegg! :-) Kontonr: 6580 23 60678

Kategorier

Arkiv

hits