Dag 12.

Hurra! Vi har nå samlet inn 4080 kr til Haukeland sykehus hvor donasjonane skal brukes til forskning på sykdommen ME. Vi er svært takknemlige for alle bidragene! :)

På veien sørover har vi fått et par spørsmål om beløpet også brukes til kost og losji for oss, det gjør det IKKE. Alt av utstyr, overnattinger, mat og andre eventuelle utgifter finansieres fullt og helt av oss selv, noe som igjen betyr at hver eneste krone vi mottar til inntekt for forskning går til Haukeland sykehus etter endt sykkeltur.

Vi våknet opp til pøsregn og vind, men var klare til å gripe dagen. Vi pakket sammen teltet og trillet ombord på første ferge over til Holm.  På ferga rakk vi akkurat å drikke en kopp kaffe og ta på sminken før vi syklet videre. Planen var å ankomme Namsos samme dag.

Etter ca 5 mil var maria nødt til å punktere dekket for å sette stemningen for dagen. Heldigvis har vi blitt proffe dekk og slange skiftere, men på grunn av X- antall punkteringer på veien hadde vi gått tom for ekstra slanger..Vi ble derfor sittende våte og kalde i regnet.

Heldigvis kom redningen like etter. En varelevrandør stoppet og tilbydde oss skyss til Namsos hvor vi kunne få kjøpt nye slanger.

Han hadde heldigvis god plass til syklene

Da vi ankom Namsos sjekket vi inn på hotell Scandic Rock music. Her fikk vi tørket de våte klærne og dusjet.

3 kommentarer

liv mandia

25.06.2015 kl.16:41

De er så flinke.

Masse flotte bilder og opplevelser underveis.

Stå på, eg meiner trø til...

Monica

29.06.2015 kl.23:24

Hærlig at dete tar dete en slik tur , skulle så gjerne ha vært like aktiv selv , men er ME syk og må nok hvile . Men håper en dag at vi en dag kan bli frisk , så takk for at dere sykler for en god sak .

Ragnhild

30.06.2015 kl.07:16

Så koselig at dere var innom by'n æ bur i :) Og så dumt jeg ikke visste det :(

Kanskje en ide å ta kontakt med lokalavisene underveis? Både for å skape blest om det flotte dere gjør, og for å samle inn mer penger :)

God tur videre, og tusen takk for engasjementet :)

Skriv en ny kommentar

Sykkelfruer

Sykkelfruer

0, Tromsø

To livsglade jenter som tar en liten kose-sykkeltur. Vi er litt usikre på våre avstandsberegninger, men Tromsø - Bømlo, er det så langt da? På veien nedover sykler vi også for forskning på ME (Utmattelses syndrom) Les mer om dette på vårt første innlegg! :-) Kontonr: 6580 23 60678

Kategorier

Arkiv

hits