Dag 5.

Dagens etappe startet i nærheten av Fiskebøl og endte i Leknes. Sammenlagt ble dette 7 mil.

Fordi vi er regelrett dårlig på å kjøpe mat til neste dag, startet vi dagen med ca 1 mil på sykkel før vi ankom nydelige svolvær, her tok vi frokosten på Statoil. 

Vi hadde gledet oss mye til å se Lofoten og tok oss derfor god tid til å dra på sightseeing.

Litt forseint oppdaget vi Børsens Spiseri hvor de serverer ekte lofot mat #statoilburger4life

Fiskarkona

Som lojale studenter ved Norges Fiskerihøgskole måtte vi selfølgelig skaffe oss en visning på en av svolværs fiskeribedrifter.
Jørn - Åge Stikholmen som er sjef ved L.Bergs sønner ga oss en flott og interessant omvisning inne I bedriften.

Tørrfisk klar til videresending.

De tørkede torskehodene sendes til Nigeria.

Etter at vi hadde glemt oss vekk i ca fem timer i  Svolvær, begynte vi å sykle mot Leknes på ettermiddagen. Strekningen på 6 mil til Leknes føltes som en evighet, da det konstant pissregnet i tillegg til at vi hadde motvind og mange oppoverbakker hele veien. Når vi forlot Svolvær regnet vi med at det ville være en eller annen kiosk på veien som vi kunne handle på. Der tok vi selvfølgelig feil og turen ble derfor ekstra lang. Når vi endelig var fremme seint på kvelden ble teltet slått opp i full fart hvor vi slokna rimelig kjapt. Trøtt, sulten og iskald.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sykkelfruer

Sykkelfruer

0, Tromsø

To livsglade jenter som tar en liten kose-sykkeltur. Vi er litt usikre på våre avstandsberegninger, men Tromsø - Bømlo, er det så langt da? På veien nedover sykler vi også for forskning på ME (Utmattelses syndrom) Les mer om dette på vårt første innlegg! :-) Kontonr: 6580 23 60678

Kategorier

Arkiv

hits